Mijn eerste nestje!

Woof woof!

Vandaag had ik een date met Raspi von der Birkenheide. Het was een hele mooie Reu met een ontzettend lief, vrolijk en open karakter en twee hele leuke baasjes!

Als het goed is komen mijn puppy’s eind februari.

Ik heb een hele leuke week gehad samen met mijn baasjes! We hebben uren gewandeld op de kerstmarkt van Düsseldorf en ik heb gespeeld met Raspi. In het hotel waar ik sliep met mijn baasjes heb ik stiekem op de héle lange gang rond gerend. Wat was het een feest!

Ik zal vanaf nu elke week een nieuwe ” Woof Woof Talk ” online zetten dit is een blog met alle dingen die ik beleef. Als je reuze benieuwd bent naar alle avonturen die ik mee maak met mijn baasjes kun je mij volgen op  Instagram!

Liefs en pootjes van mij en de baasjes!

P.s: Ben jij ook zo benieuwd hoe mijn puppy’s er uit komen te zien?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *