Jaarwisseling

De jaarwisseling vond ik geweldig! De tijd ervoor was wat vreemd. Ik mocht niet buiten op het erf rondhangen wat ik normaal wel doe zodat ik in de gaten kan houden wie er allemaal over ons zandpad heen komt. Beetje de boel in de gaten houden dus.  Ik werd even snel uitgelaten en dan weer naar binnen. Ik hoorde wel rare knallen en mijn baasje praten over carbidschieten en zo en dat stress niet goed was als ik inderdaad puppy’s bij me heb. Toen het 12 uur werd kreeg ik opeens een grote anti-vuurwerk doos onder mijn neus geschoven. Deze rook geweldig en ze zeiden dat hij voor mij was. Nou, uitpakken dat ding dus. Jullie geloven het of niet maar de hele doos zat vol met lekkere dingen die ik uit wc-rollen, isolatie-rollen moest peuteren, een voerbal, kluif en nog meer van dat soort dingen. Wat er minstens een uur mee bezig. Baasjes stonden buiten maar mij boeide dat helemaal niet. Die doos was verrukkelijk!

Week 2 
De embryo’s worden gelijkmatig verdeeld over de baarmoederhoorns en hechten zich vast aan de baarmoederwand. Celdeling vindt plaats. Op de 14e dag heeft de foetus hoofd, ruggengraat, ledematen in aanleg en een staartje. De foetus is zeer kwetsbaar.

Anti-vuurwerkdoos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *