Weegmoment

Ik ben weer gewogen. Het gaat steeds beter, zitten op de weegschaal op commando. Dit keer bleef mijn baasje maar wegen. Het klopt niet dacht ze. Ook anderen moesten erop, maar het getal klopte toch echt. Ben 8 ons lichter. Ze begrijpen er niets van maar is toch echt zo. Volgende week gaan ze met mij naar de dierenarts. Ze gaan kijken met een echo of ze puppy’s kunnen zien zitten. Ik verheug me erop. Krijg ik weer lekkers als ik op de behandeltafel sta. Best een aardige man die dierenarts!

Dit is een van mijn inmiddels vrienden Martys. In het begin moest ik er niets van hebben. Maar ze vallen best mee en ze helpen met het vangen van onder andere muizen. 

Week 3 
De teef kan vanaf de 20ste dag last krijgen van ochtendziekte en misselijkheid als gevolg van hormonale veranderingen en het uitrekken van de baarmoeder. Ze kan wat apathisch zijn en weinig trek in eten hebben. Soms helpt het de moederhond meerdere kleine maaltijden per dag te geven.

Foetus 20 dagen oud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *