Veranderingen

Er worden nu toch wel wat veranderingen bij me gezien. Ik wil héél erg graag bij je zitten. Kruip het liefste in je en dat ook nog het aller-aller-aller-liefste de hele dag door. Ze hebben nu ook ontdekt dat het haar rond mijn tepels dunner word en ze meer opgezet zijn. Eten doe ik nog steeds met lange tanden. Het smaakt me gewoon niet dat is duidelijk. Morgen misschien leuk nieuws!

 

Week 4
De embryo’s zijn rond dag 21 zo groot als een noot. De organen beginnen zich te ontwikkelen. Bij het teefje kunnen de tepels wat groter en rozer worden. Ook kunnen de melkstrengen zich gaan ontwikkelen. Overigens kan een nestje spontaan oplossen en geabsorbeerd worden door het lichaam van de teef tot een leeftijd van 33 dagen.

Embryo in week 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *