Yes!

Afgelopen vrijdag ging ik naar de dierenarts voor een echo en moest natuurlijk op de weegschaal. 1 ons verschil met voordat ik gedekt werd… Die echt was vreemd. Een ding met gel op mijn buik en dan maar hopen dat ze iets konden zien. Tellen is heel moeilijk. Ik stond zeker wel goed stil. Daar lag het echt niet aan. Alleen het is gewoon zo moeilijk om op afstand in mijn buik te kijken. De dierenarts heeft er zeven geteld. Natuurlijk kan hij daarnaast zitten maar drachtig ben ik wel! Ik voel me denk ik een beetje misselijk wat bij deze tijd hoort en lust niet zoveel eten. Ja, hertentong en een pensstaafje vind ik wel redelijk. Maar ook dat smaakt me niet echt goed. Het zal was wel overgaan. Nog 35 dagen staat er onderaan op de site. Zoveel nog te gaan. Gaat me vast lukken!

Echo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *