Op de helft…

Ik ben nu op  helft van de dracht. Wat gaat het toch snel. Vanmiddag lag ik een beetje te chillen en werd er een foto van mij gemaakt. Zóóó, je ziet het nu écht al aan de buitenkant van me hoor! (Nou ja een beetje dan.) Bij het wegen gaf de weegschaal 7 ons meer aan dus nu totaal 8 ons aangekomen. Hoe dat ongeveer 7 pups moeten worden weet ik nog niet maar ik ga in elk geval beter mijn best doen om beter te eten. Luxe maaltijden hoor. Peer erdoor, vlees, rauwe kippenpoten, beetje een eitje als ontbijt. Mij hoor je niet klagen. Maar het mag ook. Moet nu elke week 10% meer eten.

Vanmiddag lekker wezen wandelen in het bos in Diever. Waren er bijna helemaal alleen. Ben heel dicht bij elkaar  gebleven. Dat is nu echt een grote hobby van me. Ze gingen nog wel verstoppertje met me spelen maar ik heb alles door.

Een beginnen buikje en die haartjes rondom mijn tepels.

Lekker doezelen op deze luie zondag.

Zien jullie het ook?

Heerlijk gewandeld in Diever.

Hoor ik nou wat?

Wellicht krijg ik nog wat ook?

Brokjes in het water gooien. Leuk spelletje. Ik ga dan snorkelen.

Er werd toch echt net een brokje in deze plas gegooid.

Nog meer brokjes?

Toe maar, gooien maar. Ik zoek ze wel en eet dan een beetje.

Heerlijke plek hier

Ik kom aansjezen in het bos in Diever

Week 5 
De hoeveelheid vruchtwater neemt toe. Hierdoor zijn de harttoontjes tijdelijk mogelijk niet meer hoorbaar. De foetus ontwikkelt zich verder. Bij het miniatuurpupje ontwikkelen zich nu huidskleur, tenen, nagels, tanden, snorharen en geslachtsdelen. De ogen die tot nu steeds open waren, zullen zich nu sluiten. Doordat de ontwikkeling van de organen ten einde loopt, worden de foetussen wat minder kwetsbaar.

Vruchten 30 dagen oud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *