Week 4

De pups zijn alweer 4 weken oud. Deze week hebben ze best een enorme sprong genomen qua ontwikkelingen. Het zijn nu echt kleine speelgoedhondjes. Winkelketen “Intertoys” zal er vast jaloers op zijn! De puppyren staat aan de werpkist vast en ze hebben dus meer ruimte en kunnen weer een stukje wereld ontdekken. Soms klinkt er een blafje, dan weer een heuse grom. Er wordt zelfs soms een confrontatie opgezocht met elkaar wat klinkt als een gevecht. Andra is er dan als de kippen bij ons zo nodig in te grijpen. Ze speelt zelfs af en toe met eentje. Zo lief om te zien. Ze is echt een top-mamma.  We gaan steeds meer de karaktertjes van de hondjes zien. Prachtig is dat.

Totale rust

Als het weer het toelaat kunnen de pups voorzichtig af en toe naar buiten. Dit natuurlijk onder begeleiding van ons stapje voor stapje. Lekker met de pup op schoot en zelf de wereld gaan verkennen als ze daar klaar voor zijn. We creëeren “problemen” voor de pups. Bijvoorbeeld over eierdoosjes klimmen, in en uit doos klimmen, we hebben ook spullen waar ze in kunnen kruipen zoals een korfje, en tunneltjes maar ook andere speeltributen en verschillende soorten ondergronden. Veilig kinderspeelgoed genoeg. De speeltjes worden regelmatig verwisseld om de interesse van de pups te behouden. Inmiddels beginnen bij alle pups hun melkgebit door te komen. Lekkere scherpe tandjes dus.

Staand drinken lukt ook.

Speeltijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *