E-nest 4 weken oud

Vandaag zijn de pups alweer 4 weken oud. Wat gaat dat snel. Ze hebben nu de woonkamer overgenomen, wel met kennelpanelen afgezet en onze woonkamer en gedeelte tuin lijkt nu meer op een speeltuin waar ze naar hartelust kunnen voelen, ruiken, zien en proeven. Ze zijn reuze nieuwsgierig en daar maken we mooi gebruik van. We zijn vandaag begonnen met het wennen aan harde geluiden zoals een ballon die klapt maar ook een knal van het bewaarde vuurwerk. Dit zal de komende weken ook herhaald worden. Ze reageren er niet op en hopelijk is dit de eerste aanzet zodat de baasjes daarmee straks verder aan de gang kunnen voor tijdens de jaarwisseling. Want natuurlijk moet dit uitgebreid worden door de nieuwe eigenaren. De basis krijgen ze in elk geval hier mee. Ook gaan we vanaf vandaag beginnen met het geven van eten aan ze. De eerste zachte brei die we gaven smaakte prima.

Voorzichtig wordt er van alles onderzocht
En op gebeten
Bekeken en beklommen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *