E-nest 5 weken oud

Tijdens week vijf kabbelt het leven van de puppy’s lekker verder. Ze eten nu vier maal per dag gewelde brokjes en vlees. Andra geeft nu steeds meer te aan dat ze niet meer wil zogen en dat ze haar gerust moeten laten. Ze krijgen nog volop zindelijkheidstraining en zullen steeds minder hun slaapplaats bevuilen. Elke keer als ze wakker worden is het snel deur open en naar buiten roepen. Ze lopen dan fijn rond in de puppyren buiten. Buiten de tuin komen ze nog niet omdat ze pas met 6 weken geënt kunnen worden en we geen ziektes willen bij de pups. Ze gaan nu steeds meer het keffen en grommen ontdekken en spelen steeds meer met gaan elkaar. Ook Andra vind dit leuk. Toch moeten ze ook nog heel veel slapen. 


Flostouw voor de doorkomende tandjes

Lekker warm in de mand na een kennismaken met water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *