E-nest 7 weken oud

En zo rollen we week 7 in. De pups worden steeds drukker en hebben meer en meer aandacht nodig. Ze slapen nog wel veel, zeker 20 uur per dag, maar wanneer ze wakker zijn, willen ze spelen en gaan ze op ontdekkingstocht. Zetten overal hun tandjes in dus moet er genoeg kauw-speelgoed/kluiven voorhanden zijn. De pups zitten nog volop in de inprentingsfase: al wat ze nu leren, zullen ze nooit vergeten. Een interessante periode dus om ze nieuwe en essentiële dingen te leren. Qua zindelijkheid gaan ze er goed op vooruit: soms kunnen ze al drie à vier uur wachten om hun behoefte te doen en geregeld doen ze dat gelukkig buiten.

Achter hun broertje en zusjes aanlopen wordt een van hun favoriete bezigheden. Hebben ze elkaar dan eindelijk te pakken, dan wordt er op staartjes gebeten en gestoeid. Ook touwtrekspelletjes vinden ze reuzeleuk. Met twee of drie aan een stuk touw of piepbeest en trekken maar! Ballen die rollen of stevige plastiek flessen die ze niet kunnen stukbijten zijn ook heel leuk om mee te spelen.

Lekker kauwen is nu zo fijn
Pup paars zeven weken oud

Zo slapen lukt ook. Of het echt lekker ligt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *