Over Woofys

Hallo,

Mijn naam is Andra ( Wella v. h. Peerdespul) Ik ben een Oostenrijkse Pinscher en op deze website kun je alle updates vinden over mij, mijn baasjes, Maria en Ruud, en wat voor avonturen ik beleef in de kop van Overijssel en de rest van mijn spannende reizen. Er zijn ook nog kippen die bij ons wonen en geregeld wordt ik verblijd met een eitje. Vaak lig ik te kijken wat die kippen daar rondscharrelen. Dat vind ik wel leuk.  Zolang ze niet weg rennen gaat het goed maar dat is ook zo met de katten van de buren. Soms moet ik ze even proberen stoppen natuurlijk.

Ik hou heel erg van kroelen, knuffelen en aandacht krijgen. Ook van andere mensen en vooral kinderen. Helaas vinden mijn baasjes dit niet altijd goed,  want ze willen graag dat ik luister en bij hun blijf. Dus wordt er vaak gezegd: Aai maar niet. Ik weet namelijk echt niet van ophouden.

Maria houd zich vooral met mij bezig. Zij gaat met mij naar de hondenschool (G&G), verzorgd mijn vacht en alles wat daarbij hoort. Ze is gediplomeerd hondentrimster en heeft een eigen trimsalon gehad en eentje bij een dierenarts. Daar heeft ze een heleboel dingen geleerd en gezien en trimde ook langharige katten en konijnen.  Ook leert ze nu voor kynologisch instructeur. De eerste module is ze voor geslaagd. Nu de rest nog maar ze neemt even tijd voor mijn dracht, bevalling en de tijd erna.

Ruud laat mij een keer of … ik ben de tel altijd kwijt, uit. Echt heel veel! Lekker over het zandpad waar wij aan wonen en dan een heerlijk rondje lopen.

Half februari krijg ik puppy’s en daar zijn mijn baasjes en ik heel erg blij mee. Heb je interesse in een van mijn puppy’s dan kun je contact opnemen met mijn baasje Maria. Vanaf 3 weken is kraambezoek natuurlijk van harte welkom. Wel even graag contact opnemen.

Ik zal vanaf nu elke week, of vaker als er nieuws is,  bij het kopje  ” Woof Woof Talk ” wat online zetten met alle dingen die ik beleef. Als je benieuwd bent naar alle avonturen die ik mee maak met mijn baasjes kun je mij volgen op  Instagram.

Liefs en pootjes van mij en de baasjes!